Blikkenslager

Søger du en blikkenslager i Kolding, som hurtigt og effektivt udfører sin opgave, så er Lyhne VVS din samarbejdspartner. Vi udfører mindre arbejder på f.eks. tagrende og blik, inden for den aftalte tid og ikke mindst til gode priser.

Hvad enten det drejer sig om levering, montering af blik, nedløbsrør eller tagrender, så kan du være sikker på, at Lyhne VVS kan udføre opgaven til din fulde tilfredsstillelse.

Nedløb og tagrender er noget, som bare skal fungere, og når det ikke gør det, så er det ofte til stor gene. Det ved vi hos Lyhne VVS, og derfor kan du også være sikker på, at vores eksperter på området er klar til at udbedre de skader du har, eller endda foretage udskiftning eller opsætning, så det bare virker.

Book blikkenslager i Kolding her

Ønsker du mere information eller et tilbud på et arbejde, så kontakt os allerede i dag. Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på flere måder. Enten ved at ringe på telefonnummer 75 50 13 00, ved at sende en e-mail til info@lyhne-vvs.dk eller ved at klikke her og udfylde vores kontaktformular. Så vil vi efterfølgende kontakte dig, så vi har alle detaljer vedrørende aftalen på plads fra start.

Er der i midlertidig noget du er tvivl om, er du mere end velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

KONTAKT​

​LYHNE VVS

Sjællandsvej 20

6000 Kolding

CVR: 71458814

Tlf.: 75 50 13 00

E-mail: info@lyhne-vvs.dk