Spar på varmeregningen

​SOMMER

Hvis du ikke bruger varmen fra dine radiatorer i sommerhalvåret bør du lukke for fjernvarme tilgangen til dit radiator anlæg, samt slukke eventuelle cirkulationspumper.

Du kan med fordel benytte sommerhalvåret til at få udbedret evt. fejl, mangler eller skader på dit varmeanlæg. Nogle udbedringer kan være mere omfattende og derved tage dage/uger. Så få det ordnet om sommeren mens du ikke skal bruge varmen så slipper du for en lang og kold vinter uden varme.

VINTER

Det er en rigtig god ide at tjekke dine rør på loftet, inden vinter gør sit indtog. Du skal tjekke om de er isoleret hele vejen rundt om røret, og fra ende til anden.

Tjek om dine udendørshaner og lign. Er lukket og aftappet for vand. Du kan med fordel her få installeret en frostfri hane. Så slipper du for at tjekke om det er lukket af indefra og lave en aftapning af vandet.

Det kan være en rigtig god ide at bruge sommeren på at få udbedret eventuelle fejl, skader m.m. på dit varme anlæg. Da nogle fejl og skader kan tage dage/uger at udbedre, hvilket vil efterlade dig uden varme i den koldeste tid.

Bestil derfor et eftersyn af dit anlæg om sommeren mens du kan undvære varmen.

Skriv til os