Lyhne VVS

VVS-INSTALLATØR MED STOLTE TRADITIONER

​Har du brug for en erfaren og autoriseret VVS-installatør? I den gamle røde smedje har fire generationer i over 100 år, sikret solidt håndværk til borgerne i både Lunderskov, Skanderup, Jordrup, Vejen og Vamdrup.

​Den historiske ramme har sat sit præg på vores firma, da det giver os en helt speciel standard, som vi skal leve op til.

Lyhne VVS  har stor ekspertise som VVS-installatør i private og erhvervsmæssige sammenhænge. Det gælder både VVS-arbejde, der skal løses her og nu, og større og mere komplicerede opgaver, der kræver kreativitet, kvalitet og ikke mindst erfaring at løse.

​Vi tilbyder blandt andet VVS-arbejdeinstallation af fjernvarmeanlæg og montering af varmepumpe.

​PROFESSIONEL VVS-INSTALLATØR MED ØJE FOR KVALITET

Hos Lyhne VVS er vores højeste målsætning efter en udført opgave, at forlade dit hjem nøjagtigt lige så rent, som du forlod det.   

​Det kan vi med vores mangeårige koordineringserfaring, og fordi vi ønsker den bedst mulige kommunikation med dig som kunde.

​I sidste ende skal vi sikre kvalitet, og blive ved med at specialisere os.

​​Så drypper hanen, siver toilettet, er afløbet i brusekabinen stoppet, eller er der pludselig gået hul et sted – eller er der måske tale om en mere kompliceret opgave? Så er det Lyhne VVS -installatør, du skal ringe til.

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

For akut behov for hjælp eller blot en samtale om, hvad der skal renoveres af vores VVS-installatør, er du mere end velkommen til at kontakte os.

​Du ringe til os på telefon 75 50 13 00 til en uforpligtende samtale eller skrive til e-mail info@lyhne-vvs.dk og få et tilbud.