Badeværelser

Hos Lyhne VVS er vi rigtig gode til badeværelser. Vi har mange års erfaring med montering af alt fra gulvvarme til afløb, hvor vi altid sørger for, at du får det allerbedste resultat. Vi er specialister i at skabe netop det badeværelse, som du drømmer om, da vi ved, at et lækkert badeværelse skaber velvære til dig og din familie. Skal du have monteret nyt badeværelse eller have renoveret dit gamle? Så har vi gode samarbejdspartnere, hvor vi gerne leverer en samlet pakke.

Vil du gerne have ændret på dine rør eller skal der lægges nye rør, så hjælper vi dig gerne, da vi har kompetencerne til at sikre dig det perfekte resultat, uanset udgangspunktet. Selvom om du er vant til at ordne mange ting i hjemmet selv, så må du ikke selv stå for at ændre på eller installere ny rørføring, afløb og lignende.

Vi hører gerne fra dig på telefonnummer: 75 50 13 00 eller via e-mail: info@lyhne-vvs.dk, hvor vi gerne giver dig en god pris på dit nye badeværelse, ligesom vi gerne vil hjælpe dig med de spørgsmål, som du måtte have.

MONTERING AF TOILET OG MONTERING AF HÅNDVASK

Skal du have monteret et nyt toilet, så hjælper vi selvfølgelig gerne med dette. Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan klare en udskiftning. Når vi hjælper dig, så er du sikker på en hurtig og nem montering af toilet, ligesom vi garanterer en god og fair pris. Vi sørger selvfølgelig også for montering af håndvask, således VVS-installationerne bliver udført korrekt og efter gældende regler.

GULVAFLØB

Ifølge lovgivningen skal alle gulve med gulvafløb have en hældning på 1-2 %, således vandet kan løbe ned i afløbet og dermed ikke oversvømmer rummet. For at sikre den korrekte hældning, skal du lade professionelle som os om gulvafløbet. Vi har den rette erfaring og viden til at sikre dig, at reglerne overholdes, ligesom resultatet bliver smukt og holdbart.

​HVAD KOSTER ET NYT BADEVÆRELSE?

Leder du efter en pris på nyt badeværelse? Prisen på et nyt badeværelse er individuel alt efter størrelse, materialer med mere. Vi giver dig gerne et godt tilbud, ligesom vi gerne svarer på dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor badeværelsesrenovering eller badeværelsesmontering.

​Er der i midlertidigt noget du er tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os og høre meget mere om hvad vi kan tilbyde dig indenfor badeværelser.​