Blikkenslager

​Søger du en blikkenslager i Kolding, så er det Lyhne VVS du skal have fat i. Vi er din effektive og ikke mindst kompetente samarbejdspartner til alt, der vedrører tagrende, blik og andre vvs blikkenslager opgaver.

Hos Lyhne VVS er en aftale en aftale, hvilket også betyder at vi løser alle opgaver til aftalt tid og da vores priser er præcis som de skal være, så ved du at vi er reelle. Alle tilbud afgivet af os er naturligvis aldeles uforpligtende og gratis, så der er ingen binding når du beder om et tilbud fra os.

Vær opmærksom på at vi dækker Kolding og omegn, så bor du ikke lige indenfor byskiltet, kan du altså stadig regne med os. Når vi bliver enige om og aftaler en opgave, så kan du helt sikkert regne med os.

​BLIKKENSLAGER KOLDING

Vi foretager arbejde i alt fra nedløbsrør og tagrender til levering og montering af blik og altid til kundens fulde tilfredsstillelse. Ikke mindst fordi vi ved at når et nedløbsrør ikke fungerer efter hensigten, så er det et stort irritationsmoment.

Med en blikkenslager og vvs mand fra Lyhne VVS i Kolding har du med andre ord en specialist, som hurtigt og kompetent udbedrer dine skader eller foretager opsætning eller udskiftning så det spiller 100 %.

​BLIKKENSLAGEROPGAVER MODTAGES FRA BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Lyhne VVS foretager opgaver for både private personer og erhverv, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du mener at du har en opgave, hvor der er behov for en god blikkenslager eller VVS'er.

Vores folk er specialister, så du er i gode hænder, når du har lavet en aftale med os.

​BESTIL TILBUD ELLER BED OS OM AT KONTAKTE DIG I DAG

Du kan altid få mere information eller et tilbud på en given opgave fra Lyhne VVS . Du skal blot kontakte os, hvilket kan ske på flere måder. Den klassiske er ved at ringe på telefonnummer 75 50 13 00. Du kan også vælge at sende os en email. Til det skal du bruge emailadressen info@lyhne-vvs.dk. Den sidste mulighed du kan benytte dig af, er ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Under alle omstændigheder er vi klar til en snak om din opgave, så vi har alle detaljer på plads før vi begynder på opgaven. Det er vores erfaring at en veltilrettelagt opgave fra start giver det bedste resultat. Selvom vi selvfølgelig kan rette arbejdet til undervejs, såfremt der er behov for det.