Gulvvarme

Vil du gerne have installeret gulvvarme i dit badeværelse, i dit bryggers eller måske i hele din bolig? Når vi installerer et gulvvarmesystem i din bolig, så slipper du for irriterende radiatorer, ligesom du vil opleve at få en bedre varme fordelt jævnt i rummet. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise til at installere gulvvarmesystem i din bolig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 75 50 13 00 eller via e-mail: info@lyhne-vvs.dk, hvor vi gerne giver dig et godt tilbud eller svarer på dine spørgsmål vedrørende gulvvarmestyring, gulvvarmesystemer eller andet indenfor VVS.

HVORDAN LAVER MAN GULVVARME I BETON?

Som VVS’er laver vi vandbåren gulvvarme, hvilket betyder at du får varme i gulvene ved hjælp af vand i slanger, som ligger under gulvet. De kan støbes i et betongulv, men det er også meget almindeligt at lægge det under et trægulv. Uanset om du ønsker varme i et betongulv eller under trægulv, så sørger vi gerne for at installere dit gulvvarmesystem.

Har du problemer med allerede installeret varme i gulvet? Det kan være en fejl i varmestyringen eller måske trænger vandrør eller slanger til en reparation? Vi fejlfinder selvfølgelig gerne, ligesom vi sørger for at varmen igen vil fungere korrekt.

HVAD KOSTER DET AT LAVE GULVVARME?

Hvis du leder efter en gulvvarme pris, så kontakt os for at få et godt tilbud. Prisen for gulvvarme er meget individuel, da to huse sjældent er helt ens. Ofte vil det være lidt dyrere at etablere vandbåren gulvvarme end el-gulvvarme, dog er vandbåren 2-3 gange billigere i drift. Derfor er det altid en god ide, at vælge en vandbaseret løsning, hvis du planlægger, at skal have varme i gulvet på et større areal.

​SPAR PENGE PÅ VARMEREGNING MED DANFOSS LINK

Lyhne VVS er altid opdateret med de nyeste teknikker og tendenser indenfor varme i gulv. Det betyder også, at vi uden problemer kan hjælpe dig med at installere Danfoss link, der er et intelligent gulvvarmesystem, som du kan styre ved hjælp af en centralstyringshed eller en telefonapp. Det rigtig smarte ved Danfoss Link er, at du kun betaler for den varme, som du rent faktisk bruger. Du kan derfor spare mange penge på dit varmebudget.

​Er der i midlertidigt noget du er tvivl om, så kontakt os gerne og hør meget mere om hvad vi kan tilbyde dig indenfor installation af gulvvarme.​