Kontakt os for VVS tilbud

​Vil du have et godt VVS tilbud, og gode VVS priser, men samtidigt være sikker på, at arbejdet udføres korrekt og til tiden? Så er Lyhnes VVS din bedste løsning.

Vi udfører alle typer jobs inden for VVS og blikkenslager arbejde hos private og erhverv. Vores VVS priser, er lave, fordi vi prioriterer at bruge vores tid effektivt. Desuden ved vi, at der mange andre ting, du hellere vil bruge dine penge på.

​Du får hos Lyhne, altid gode VVS priser. Vi er et VVS firma, der udfører alle vores opgaver med høj faglighed og til tiden. Det betyder, at det VVS arbejde vi udfører, er af høj standard. Dette sikrer dig, at dit problem ikke genopstår, kort efter vi har fuldført arbejdet. Lyhne er et VVS firma, du kan stole på.

​VVS billig?

Du tror måske, at VVS arbejde altid er dyrt, fordi de håndværkere, du kender, er enten langsomme eller laver fejl, således de skal komme igen flere gange. Sådan er det ikke hos Lyhne VVS firma. Vores dygtige blikkenslagere er erfarne og leverer altid den bedste service. Når vi giver dig et godt VVS tilbud, så kan du stadig være sikker på, at dit problem bliver løst effektivt.

​Har du et akut problem, klik her: VVS Døgnvagt / Akut VVS

​Hvis du vil have et godt tilbud på VVS arbejde, så er du velkommen til at kontakte os, allerede i dag.

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende og godt tilbud på VVS og Blikkenslager i Kolding og omegn.

​Vi arbejder for private, virksomheder og boligforeninger i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Haderslev og byerne omkring.

Lyhne VVS ApS

​Sjællandsvej 20, 6000 Kolding
Tlf: 75 50 13 00
E-mail: info@lyhne-vvs.dk
CVR: 71458814

Skriv til os