Lyhne VVS udfører arbejdet for dig

​Lyhne VVS er en solid og veletableret virksomhed, der er beliggende i Kolding. Her finder du et solidt team af engagerede medarbejdere, som alle arbejder på at få glade kunder. Vi udfører flere former for håndværk inden for VVS og montage. Herunder rådgivning, salg og montering omkring; alle former for sanitet, armaturer, tagrender, ventilation, varme, afløb, blikarbejde, badeværelser, fjernvarme, skifertage, industri installation, byfornyelse, diamantboring i beton, energibesparelser og udfører alt indenfor reparationer.

​VVS

Vi er et VVS-firma, og udfører dermed en bred vifte af opgaver og rådgivning inden for dette fag. Skal hele badeværelset ændres, eller skal der blot et nyt armatur til? Så lad os se på opgaven, vi ønsker at finde den optimale løsning for dig. Energibesparelser ligger os dybt på sinde, og vi udfører alt arbejde, så det giver det mest energibesvarende resultat til dig.

​FJERNVARME

Lyhne VVS holder sig ikke kun til badeværelse, vi udfører også energibesparende reparationer og udskiftninger af radiatorer i hele huset. Den rette radiator giver ikke kun god varme, den gør det også på en besparende måde. Din bolig kan få varme tilført på flere måder, giv os et kald, så finder vi sammen den optimale løsning til dig.

​Lyhne VVS går ind for kvalitet, effektivitet og tillid – alt sammen leveret til en god pris.