Montering af varmepumpe til private og erhverv

​Hvilken varmepumpe skal jeg vælge? Markedet for varmepumper kan være stort og uoverskueligt at finde rundt i. Dét ved vi, hos Lyhne VVS , heldigvis alt om, og kan give vores kunder råd og vejledning. Hvis du er bosiddende i Lunderskov, Vejen, Kolding eller Vamdrup kommer vi gerne, og udfører montering af varmepumpe.

​Vi tilbyder nemlig kompetent rådgivning og gedigent, erfarent håndværk udført til en billig pris. Vi tilbyder vores hjælp til alle kunder, der har brug for en montering af varmepumpe, eller bare skal have den gamle repareret.

​En varmepumpe svinger i pris, alt efter hvilken installation der vil passe bedst til dit hjem. Vi har et stort udvalg af luft til luft  varmepumpe og luft til vand varmepumpe fra en lang række mærker af høj kvalitet, heriblandt:

  • ​Panasonic
  • ​Bosch
  • ​Mitsubishi

​HVAD KOSTER EN VARMEPUMPE?

Prisen på montering af varmepumpe varierer naturligvis alt efter hvilken type du ønsker, og hvor mange timer, der lægges i arbejdet.

Fælles for alle vores varmepumper er, at de altid bliver sat op af erfarne håndværkere, som rådgiver dig om varmepumpens driftspris samt pris på montering af varmepumpe.

​Med andre ord, forlader vi ikke dit hjem eller virksomhed, før du har fået alle spørgsmål fyldestgørende besvaret.

​For hvis varmepumpeanlægget skal holde i mange år, er det vigtigt, at du som ejer, er sat grundigt ind i dens funktioner og vedligeholdelse, for at undgå ubehagelige ekstraudgifter.

​RÅDGIVNING OG HJÆLP TIL NY MONTERING AF VARMEPUMPE

Hvis du er interesseret i, at få en pris på montering af varmepumpe, skal du ikke tøve med at kontakte os for at aftale nærmere.

​Ring til os på telefon 75 50 13 00 eller send en e-mail til info@lyhne-vvs.dk​. Vi ser frem til at hjælpe dig, med at holde vinteren for døren i dit hjem!